Ajka, Pápa, Veszprém, Tapolca, Devecser, Herend, Várpalota, Balatonfüred, Balatonalmádi, Balatonfűzfő, Celldömölk, Sárvár, Veszprém megye, energiatanúsítás, energia tanúsítás, energiatanúsítvány, energia tanúsítvány, energetika, energetikai tanúsítvány, épület zöldkártya, lakás zöldkártya, ingatlan zöldkártya, tanúsítvány, energetikai számítás, energetikai szakértő, ingatlan adásvétel, ingatlan adás-vétel, lakás adás-vétel, lakás eladás, ingatlan eladás, épületenergetikai szakmérnök, családi ház , társasház, tervezés, épülettervezés, családi ház tervezés, tervező, háztervezés, ház terv, építész, építésztervező, építész tervező Ajka, építészeti tervezés, építész iroda, építész iroda Ajka, Lloyd építész iroda, látványterv, 3D látványterv, passzív ház, középület tervezés, modern ház, mediterrán ház, falusi ház, pályázatíró, pályázat író, pályázatírás, pályázat írás, panelpályázat, panel pályázat, pályázat készítés, családi ház pályázat, ZBR pályázat, pályázat lebonyolítás, energiatakarékos felújítás, lakásfelújítás, panel felújítás, GOP pályázat

Oldaltérkép - www.lloydepiteszet.hu

Bemutatkozó
Építészeti tervezés
Energiatanúsítás
Pályázatírás
Galéria
Öko ház
Kapcsolat
http://www.lloydepiteszet.hu

Bemutatkozás
Építészeti tervezés
Energiatanúsítás
Pályázatírás
Galéria
Öko ház
Kapcsolat

www.lloydepiteszet.hu
www.lloydepiteszet.hu


portfolio
tájékoztató
alaprajzi elrendezések
hasznos tanácsok

Hasznos Tanácsok

Ha az ember építkezni szeretne, az mindig sok pénzbe kerül, ezért érdemes néhány dologra odafigyelni, pár dologra időt szentelni.
Mielőtt az építészt megkeresné:
Az általában hamar el szokott dőlni, hogy hány szobás házat szeretnének, milyen esetleges kiegészítő funkciókkal (dolgozó szoba, kondi, stb.) vagy hogy milyen legyen a nappali-konyha-étkező kapcsolata.
De hogy milyen legyen az épület külső megjelenése, stílusa az már nehezebb ügy. Sok irányban el lehet indulni az épülettervezéssel, ezért nagyban megkönnyíti az építész munkáját, ha a Megrendelő előzetesen szaklapokban, az interneten, vagy a környéket bejárva számára szimpatikus, jól kinéző már megépült házakat keres.
Persze nem szerencsés, ha az ember túlzottan "beleszeret" egy-egy látott épületbe, mert szinte bizonyos, hogy ahol Ő szeretne építkezni, ott a tájolás, a telek mérete, a Helyi Építési Szabályzat, a terepviszonyok nem teszik lehetővé, hogy pont olyan háza legyen. Nem is beszélve a szerzői jogokról. Mindazonáltal egy jó iránymutatást ad a tervezőnek, ha látja is, hogy mik az elképzelések, mi van a Megrendelő fejében, így nem kezd el pl. modern stílusú házban gondolkozni, ha az ügyfél mediterrán megjelenést szeretne -vagy fordítva.

Hagyjon kellő időt a tervezésre. Kár a terveket elkapkodni csak hogy pár héttel előbb elkészüljön, hisz utána évtizedeket fog majd eltölteni benne. Elfogadható tervet lehet pár hét alatt is csinálni, de megtalálni a minden szempontból legjobb megoldásokat több időbe kerül.

Ez nálunk azt jelenti, hogy az elejétől a végéig általában 2-3 (de adott esetben több) konzultációra is szükség van mire a Megrendelő és a tervező számára egyaránt elfogadható terv születik.
Az egyeztetések alkalmával 3D-s látványképekkel segítjük a Megrendelőinket a terv jobb megértésében.


http://www.lloydepiteszet.hu - Ajka, 2012
Lloyd epítészeti tervező és épületenergetikai szakértő iroda - oldaltérkép